Välkomna till FIK 09
FIK 09/10
Här bygger pojkar & flickor framtidens Flemingsbergs IK.
Vi tränar tillsammans med hockeyskolan samt med D-Blockets barn födda 08/07.

Hösten 2017 deltar vi för första året i Stockholm Hockey Cup. Vill du vara med att bygga ett lag där focus ligger på att lära sig grunderna i hockey och framförallt ha kul? Då är Flemingsbergs IK klubben för dig!
Vi söker nybörjare samt tidigare erfarna hockeyspelare.
I FIK behöver du inte vara någon stjärna, hos oss blir du en stjärna!

Kontakta Lagledare Rickard Johansson för mer information, tel: 0708-232103

Team-09 på Södermalm!
2018-01-14 21:47
"Flempans yngsta"
Flempans yngsta reste till Södermalm och spelade Pool-Play mot Nacka HC och Hammarby IF Hockey. Glada men nervösa killar gled ut på isen i troligtvis Sveriges absolut kallaste ishus/Igloo. Namnet Hammarby IF gjorde killarna nervösa och starten blev likaså. 2-0 Nacka innan killarna blivit varma ordentligt.
Sen vaknade Flempan och med ett fantastiskt passningsspel resulterade i 10 mål framåt..

När matchen mot Hammarby startade hade grabbarna glömt bort nervositeten, Flempan satte fart och höll inte igen alls.

Laget ledare och tillresta föräldrar visste inga gränser när favoritkompisen Olle satte sin första puck i nätet, omdiskuterat då domaren fick fråga publiken om hjälp. Någon minut senare va han framme igen, denna gång kunde ingen ta fel då Olle tog i från tårna när han dunkade in pucken i nätet.
Grattis Olle till första målen i Flempan!

Nacka Hc vs Flempan 2-10
Hammarby IF vs Flempan 1-17

Forza Flempan!

Team-09 på bortafight!
2017-12-10 21:03
Poolplay i Salem mot Farsta
Team-09 är uppe med tuppen för nersläpp 8:30!
Bilarna gick söderut från Flemingsberg vid 7:00 under Söndagsmorgonen, men vad gör det när det är "HockeyTime"
Efter en storvinst i första matchen mot Farsta1 blev det Yougurt & vila, tack till samtliga föräldrar som laddar upp med förfriskningar till gänget.
Efter många skratt i den korta pausen va det dags för match mot Farsta2.
Den matchen blev ingen direkt promenad i parken, med 3min och 2 byten kvar stod det oavgjort. Flempan hittade någonstans en extra växel och skickade in ett par avgörande mål som punkterade matchen. Vid slutsignalen va glädjen total i Flempanlägret, ett stenhårt krigande från båda lagen med fairplay gjorde denna dag otroligt kul. Dagen lirare gick till Jasper "Truck" Friman som for fram som en tungt lastad timmerbil.
Flempans yngsta!
2017-11-28 00:17
Team-09
Flempans yngsta hade en riktigt jobbig dag på kontoret.
Gänget fick en ordentlig uppvisning i Ishockey av Trångsunds IF och blev stundtals helt utspelade. Motståndarna hade 2st riktigt starka lag som verkligen lirade bra hockey. Men det fanns en del bra bitar som vi tar med oss och vi fortsätter att nöta i vår takt. Framför allt fanns det inga sura miner i omklädningsrummet efter matcherna, härligt att se.
Till vår nackdel spelades matcherna på halvplan och det blir för våra nybörjare för stora ytor att åka på, Vi hänger inte med helt enkelt..
Så nu blir det gnugga skridskor i sann Fempan anda.
Trångsund-Flempan 10-0 Minst!
Trångsund-Flempan 10-5
Stort tack till Leon "Harald schumacher" Sennström som med kort varsel vaktade kassen.
"Forza Flempan"
Flempans yngsta vinner igen!
2017-11-21 20:47
Team-09
Storklubben Haninge Anchors besökte tidigt under Söndagen Visättra Sportcenter för 3e rundan i Stockholm Hockey Cup.
Flempans yngsta kom dessvärre för Haninge morgonpigga till Hockeyhallen.
Efter 2 jämna matcher som vägde fram och tillbaka stod Team-09 för dagen som obesegrade!
FIK-Haninge Svart 5-2
FIK-Haninge Röd   9-7
Team-09 Seger!
2017-10-30 23:06
Pommac enligt tradition!
Flempans yngsta fick efter en stentuff match och vändning från underläge vinna sin första match någonsin! Team-09 reste upp till Tullinge TP HC under söndagen för 2 matcher i Stockholm Hockeycup.
Efter en förlust i första matchen mot Tullinge ville gänget ha revansch i andra matchen, även den mot Tullinge. Vilken nagelbitare, från 3-0 vänder Flempan och får åka hem med en härlig vinst 3-5.
Stort grattis till Jasper Emelie och Leo som gör sina första mål någonsin!