Välkomna till FIK 10
Team-10
Här bygger pojkar & flickor framtidens Flemingsbergs IK.
Vi tränar tillsammans med hockeyskolan samt med D-Blockets barn födda 09.

Vill du vara med att bygga ett lag där focus ligger på att lära sig grunderna i hockey och framförallt ha kul? Då är Flemingsbergs IK klubben för dig!

Kontakta Rickard Johansson Lagledare Flemingsbergs IKs D-Block på 0708-232103.
Hockeyskoj hos Trångsunds IF
2018-01-23 21:59
Stort tack till Trångsunds IK för inbjudan till Hockeyskoj under söndagen. Fantastiskt organiserat för de yngsta barnen som än inte får spela organiserad Hockey. Dom längtar ju så otroligt mycket efter just detta..
Flempans minsta grabbar fick spela 3st super roliga matcher under dagen och samla ihop ett gäng grabbar som hade otroligt roligt.
Matcherna spelades mot Boo Segeltorp samt Trångsund.
Team-10 med hjälp börjar ta bra form och grattis till killarna som för första gången fick bära Flempan tröjan.
Flera av killarna syns nu allt oftare uppe i hallen där dom drar runt och ställer till med hyss, Nya generationen är här för att stanna..

Forza Flempans yngsta!

Have no fear Team-10 is here!
2017-12-17 19:15
Världspremiär för Team-10
Flempans Hockeyskola Team-10 med hjälp reste till Segeltorps IF och Hockeyskola för en roligt match under lördagen.
Barnen bjöd på en riktigt underhållande lördag. Det var allt från snygga soloåkningar med mål till brända frilägen framför öppen bur. Spelarna tacklade nog sina egna spelare lika mycket som motståndarna, Vid ett tillfälle flög Flempans Jasper "Truck" Friman över den låga sargen i ett försök att stoppa ett anfall.
Det var Knattehockey när den är som bäst..
Mycket underhållande dag och stort tack till Segeltorp IF som gjorde detta möjligt. Grattis Jovan, Mateo, Usama, samt Julius som lirade sin första match någonsin! citat "Får man behålla tröjan?"
"Flempan bygger Ishockeyspelare"