Välkommen till FIK Hockeyskola

Hockeykul hos IFK Salem!
2017-01-14 20:48
Hockeyskolan
Hockeyskolan reste till Salem under lördagen för fartfyllda matcher mot IFK Salems Hockeyskola. Gänget gjorde en härlig insats och för de allra flesta va det första gången "Flempan Tröjan" åkte på. Hatten av för IFK Salem och Tommy Svärd som bjöd in och arrangerade en superkul och organiserad tillställning.
Barnen fick verkligen känna sig som stjärnor för en dag, här har vi mycket att lära.
Håll ögonen öppna på IFK Salems hemsida som snart lägger upp bilder från matcherna.
Datum klart för start av hockeyskolan
2016-08-17 17:03

Välkommen till FIKs hockeyskola 16/17!

Med nya friska tag har vi nöjet att meddela att säsongen 16/17 drar igång söndagen 11/9.

Mer information kommer att läggas ut kontinuerligt

Nytt för denna säsong är att vi drar igång Tre kronors Hockeyskola

Varmt välkomna!

Säsongsavslutning!
2016-03-21 08:26

Vi vill tacka alla härliga små hockeyspelare som under säsongen har varit med i vår växande hockeyskola. Vi avslutade sista träningspasset för säsongen med lite fika som var mycket uppskattat bland våra unga spelare. Nu är det inte lång tid kvar innan vi får byta ishall mot badstrand och vi önskar alla en riktigt solig sommar och varmt välkomna i augusti!

2016-03-15 12:20

Välkomna till Hockeyskolan!
2015-11-17 11:33

Hockeysäsongen pågår för fullt och hockeyskolan likaså. Vi vill hälsa alla nuvarande och framtida deltagare välkomna! Nya barn ansluter regelbundet och därför finner ni i detta dokument lite kortfattad information om hockeyskolan och de första åren i Flemingsbergs IK.

Ända fram tills avslutningen (våren 16) välkomnar vi flera tjejer och killar att ansluta till FIK för att träna med oss. Finns det kompisar och syskon som kan tänkas börja? Ta med dem till Visättra Sportcenter för att prova på!

Innan man deltar och spelar seriematcher (från och med U9), ska det vara billigt med ishockey. I Flempan kostar hockeyskolan i år inte mer än 300 kr för hela säsongen! Från U9 och äldre blir det dyrare men ambitionen är att avgifter som betalas går tillbaka till barnen iform av köp av istider m.m. Är man äldre än U9 (född 2007) men fortfarande bara tränar med Hockeyskolan är prislappen fortfarande 300 kr.

Glöm inte bort att registrera medlemsuppgifter i anmälnings formuläret.