Fys säsongen igång på riktigt!
2018-04-25 17:28
A-laget spelar i Div 2 östra, är ni sugna på att frysa på riktigt kontakta
sportchef Fredrik Strandfeldt 0708-937977
Mustaschkampen
2017-11-05 20:22
#mustaschkampen #movember

Under november månad i år kommer Flemingsbergs IK:s A-lag att uppmärksamma hälsoproblemen som drabbar män. Mustaschkampen drivs av Prostatacancerförbundet som varje år i november och december driver denna kampanj för att uppmärksamma och samla pengar till forskning kring prostatacancer - den vanligaste formen av cancer i Sverige. Movember Foundation är i sin tur en välgörenhetsorganisation som globalt och året runt arbetar med de största hälsoproblemen som drabbar män: prostatacancer, testikelcancer, psykisk ohälsa och självmord. Movember Foundation konstaterar: “Vi vet vad som fungerar för män. Vi förändrar hur forskning om mäns hälsa bedrivs och hur hälso- och sjukvården når ut till och stöder män.” Läs gärna mer om Movember Foundation och Mustaschkampen på deras respektive hemsidor: se.movember.com samt mustaschkampen.se

Spelarna i A-laget kommer t.o.m. slutet av månaden hålla en auktion där ni kan buda och försöka ropa hem deras matchtröjor, och de kommer därefter skänka hela vinsten till Movember Foundation och Mustaschkampen.

Sms:a BUD följt av namn på den aktuella spelaren och dennes tröjnummer samt ditt bud i kronor till telefonnummer 076-554 80 41 t.o.m. 30 november.

Utropspriset är 700 kr då spelarna själva startat budgivningen med denna summa på vardera tröja.

Tack för att ni vill vara med och bidra till dessa organisationer och tillsammans med oss uppmärksamma hälsoproblem som drabbar män och deras närstående. #mustaschkampen #movember

Tredje raka vinsten!
2017-10-06 21:47

Säsongen 17/18 och omgång fem för nykomlingen Flemingsbergs IK i HockeyTvåan. Efter två raka uddamålsförluster (varav en på overtime), har nu Flempan vänt den jobbigt sura inledningen till att ha hittat in på vinnarspåret.

I Kväll kom Nynäshamn på besök för att spela en spännande fredagsmatch i Visättra. Full fart från start och två snabba Flempan mål redan inom fyra minuter i första perioden tvingade Nynäs till en timeout för att få ordning på spelet. Mål nummer tre dröjde ända till 12 minuter in i andra perioden som i övrigt var relativt jämn. I sista perioden slänger Flempan in överväxeln, skickar in sex mål i Nynäskassen och övertar serieledningen i den haltande tabellen.

Flemingsbergs IK - Nynäshamns IF HC 9-2

Derbyseger!
2017-09-29 22:49
Match nr 3 i HockeyTvåan östra B och nykomlingsmöte i Visättra sportcenter där Tumba kom på besök med två raka segrar i bagaget medan Flemingsberg jagade årets första. Tacos, fredagsmys och säsong nr 13 av Idol eller en spännande hockeymatch mot förra säsongens HockeyEttan förening? Valet var tämligen enkelt för de ca 200 som valde ishallen och hade förmånen att bevittna Flempans 6-4 seger!

Nu väntar en bortamatch mot Åker/Strängnäs innan vi nästa Fredag (6 oktober) klockan 19.30 har ytterligare hemmamatch och då mot Nynäshamn.