Team-08 tar Guld i Mjölby Cup!
2018-09-09 18:52
Team-08 reste för första gången utanför stan för att testa motståndet i landet. Mjölby HC stod som värdar och genomförde en super cup!

Flempan kom utvilade till start, större delar av laget reste ner under fredagen och övernattade i trevliga Skänninge.
Kul för föräldrar lagledning och laget att testa på livet som "Hockeyspelare".
Teambuilding lekar middag och hotell-häng gjorde tydligen susen.

Flempan gick genom gruppen som segrare och öppningsmatchen mot IFK Arboga vann man stort. Efter det blev det vinst mot Mjölby HC i en inte helt övertygande prestation. Gruppfinalen mot Linköping HC Vit vändes från 2-0 till 2-4 vinst i en tuff match. Avgörande här var Flempans goda fysik och viljan att fortsätta kämpa.

Final mot Hammarö HC väntade.

Finalen blev en rysare. Flempan startade med 0-1, Hammarö 1-1, Hammarö 1-2, Flempan 2-2. Med ca 5min kvar av matchen skickar Christian upp en puck i krysset efter Lucas serverat en pass från egen zon rakt på bladet vid blå linjen.
Sekunderna senare är det Arthur som utökar avståndet med 2-4.
Hammarö tar Timeout, och nu plockar grabbarna fram "Flempanpressen".
Arthur, Alfred, och Alexander håller sig framme och matchen slutar vid 2-7.

Flempan åker hem med GULD!

Matcher:
IFK Arboga-Flempan 0-9
Mjölby HC-Flempan 0-2
Linköping HC Vit-Flempan 2-4
Hammarö HC-Flempan 2-7

Go Flyers!

Team-08 Vinner igen!
2018-08-28 21:03
”Coach’s corner”
Söndagen bjöd på försäsongs ”friendly” mot starka Djurgårdens IF, matcherna är alltid tuffa och spelas i högt tempo. Kändes inte som en ”friendly” när grabbarna rök ihop framför målburen och handskarna kastades.
FIK & DIF tilldelades varsitt matchstraff och killarna fick ta en tidig dusch och kyla ner sig lite.
Matchen var en jämn historia som Flempan vände från 0-2 till 4-3 vinst i sista minuterna.
Efter fina passningar öppnades ytorna upp ordentligt och DIF blev tvungna att markera killarna som attackerade blå linjen. Detta öppnade för Lucas B Som stack från halva planen för att avgörande skicka upp den i taket bakom DIF målvakten. Arthur Alexander och Christian hittade även de nätet denna morgon. Super kul match där Lagledningen får ett litet kvitto på att man är på rätt spår.
Stort tack till DIF som kom på besök ute i orten..
Go Flyers!
Team-08 startar försäsongen med vinst!
2018-08-19 20:08
Pommac det är sen gammalt..
Team-08 startade försäsongen med vinst mot starka Boo Hockey. En riktig nagelbitare där Boo visade upp ett fint passningsspel och så riktigt vassa ut. Grabbarna från Flempan ville annat, med den omtalade flempanpressen krigade killarna hela vägen in i kaklet.
Med 2min kvar och 3-3 så bröt Kevin ”Kevster” Efrahimsson ifrån på vänsterkanten, drog målvakten för att iskallt sätta en backhand i taket!
Matcherna mot Boo är bland de hårdaste och jämnaste matcherna man kan tänka sig. Stort Tack till Boo som alltid levererar..
Grattis till Andreas Tingshagen som fick näta i sin första match för Team-08.
Efter matchen fick ”Kevster” bjuda grabbarna på bubbel. Lite så vi rullar uppe i orten. ”Go Flyers”
Säsongstart Team-08
2018-08-11 18:40
Säsongen har nu startat för Team-08.
Lördagen startade med Coach Vladimirs ispass/skridskoteknik. Efter 1,5 tim skridskor i högt tempo kördes grabbarna ut till Ekedals fritidsområde.
Teambuilding i form av fotboll utan domare med efterföljande Burgare & bad stod på schemat.
Tack ”Restaurang Bistro Bestik” & Björn Fischer för Magiska Burgare med dryck.
Tack Vladimir och resterande föräldrar som gjorde grabbarnas dag.. Go Flyers
Skynda fynda!
2018-08-01 21:48

Sommarlov! 🇸🇪☀️
2018-08-01 21:35
Team-08 bjöds hem till Christian och brorsan Dima som precis blivit blivit historisk genom att ge Toronto Marlies sin första AHL-Cup.
En Superkväll som startade på skottplattan, Dima instruerade och killarna spetsade öronen. Efter det fick alla klämma och känna på bucklan med efterföljande idolbild. Fika hockeysnack och lek i poolen avrundade en magisk sommarkväll.. Go Flyers
🏒💥🥅🏆
Lör 13/10 08:00