Team 08
Team 08 har nu gjort sin första säsong med spel i Stockholm Hockey Cup. Vi välkomnar dock fler barn som vill vara med och bygga framtidens Flempan. Vi söker nybörjare och tidigare skridskokunniga spelare. Här finns det mycket goda träningsmöjligheter för den som vill utvecklas som hockeyspelare. I FIK behöver du inte vara någon stjärna, hos oss blir du en stjärna!

Både tjejer och killar är välkomna.
För mer information kontakta Lagledare Rickard Johansson 0708-232103.

Försäsongen fortsätter!
2017-09-11 07:47
D-Blocket tog emot AIK & Nacka HC
Flemingsbergs IK Team-08 tog under Lördagen emot starka AIK uppe på Visättra Sportcenter. En stenhård match med resultatet 2-2 fram till de sista 3min. AIK petade då i en högre växel och höjde tempot med fint passningsspel.
Resultatet vid full tid 2-5 AIK
"Flempan Flyers" tackar för besöket och pojkarna tycker det är riktigt kul att spela mot just starka AIK.

Flempans D-Block samlades på söndagen för träningsmatcher mot Nacka HC.
Nacka & Flemingsberg ställde upp med spelare från årskullarna 06 ner till 10.
Fartfyllda matcher spelades med många snygga mål från båda lagen, stort tack till Nacka HC som kom med en imponerande stor trupp spelare.

Stort Grattis till hela D-blockets favorit lillebrorsa Leo Sohlan som äntligen fick hänga på sig "Flempan Tröjan" för första gången.
Leo fixade det galant och krigade nog hårdast av alla denna dag mot de "lite" större motståndarna. Välkommen Leo!
Träningsmatcher!
2017-08-27 14:09
Flemingsbergs IK vs Huddinge IK
Flemingsbergs IK tackar Huddinge IK för tuffa roliga matcher uppe på Visättra Sportcenter under söndagen.
Allt gick inte helt smärtfritt då sargen som används för halvplans-hockey tydligen befinner sig borta i Stortorpshallen?? Tack föräldrar som fixade däck skenor mattor och en del koner som fick bli den provisoriska sargen för dagen.
Stort tack till Per Qvarnström & Klaus Schmit som dömde matcherna hårt men rättvist!
Matcherna blev en kul avslutning på Teambuilding helgen som innehöll massa skoj. Allstars-match i Globen, träningar mer träningar & grillfest..
"Flempan Flyers" fortsätter bygga inför kommande säsong!
Allstars Vs DIF
2017-08-25 23:46
"Flempan Flyers"
Efter hårda ispass med Coach Vladimir & Coach Pär fick D-Blocket en teorilektion i världsklass.
Globen med Allstars vs Djurgårdens IF.
Läsk popcorn och godis flödade, är det fest så är det!
Glada grabbar poserar och skickar en hälsning till Allstars, Våga möta Flemingsbergs IK om ca 10år 😄
Mvh Flempans D-Block
Försäsongsträning!
2017-08-22 23:55
Team-08
Äntligen har Team-08 gått på is uppe på Visättra Sportcenter!
Vi välkomnar nya samt ordinarie spelare till träningarna som leds av vår Huvud Tränare Vladimir Brauer. Under de veckor som gått har Vladimir jobbat med skridskoteknik i riktig Flempan anda.

Nytt blod in på tränarsidan är Per Qvarnström som kommer från MB Hockey där han haft många uppdrag. Per kommer vara ansvarig Tränare för Team-07 och då många av träningarna sker tillsammans så blir det en bra fartfylld kombination med Vladimir & Per på isen..

Träningstillfällen finns det gott om, träningssugna killar finns det också.
Vi ser fram emot en spännande 2a säsong i Stockholm Hockey Cup.
Nu laddar vi försäsongen med träningsmatcher och annat kul.
Go Flyers!
Träning Off Ice
2017-04-26 20:54
Grabbarna mot farsorna i "Street Hockey"
Flempans yngsta träffades under onsdagskvällen i "Betongen"..
Den tomma Betongplattan är den perfekta platsen att leka Street Hockey på.
Innan matchen nöttes det lite skott och klubbteknik med Coach Vladimir.
Grabbarna slog till slut farsorna med 7-6 i sudden Death efter en sten tuff fight!
Svettigt värre med många skratt. Revanch väntas efter valborg, håll ett öga i kalendern..
"Flempan Flyers"