SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

vs
Flemingsbergs IK
vsFlemingsbergs IK

  INFORMATION

Matchstart:sön 27 mars, 11:20
Plats:Mälarhöjdens ishall
Samling:10:20
Aktivitetsinfo: Hej!

Vi har blivit inbjudna till Kristofer Ottosson Spelen söndag den 27/3 kl. 09:00-12:50 i Mälarhöjdens ishall.

Vi har anmält två lag till detta hockeyskoj och har ett FIK 1 som spelar mellan 09:00-10:30 och ett FIK2 som spelar mellan 11:20-12:50. Tider är preliminära.

Vi kommer skicka ut två kallelser för de olika FIK-lagen, 1 och 2 och vi ber er svara på båda. Det kan vara så att vi behöver fylla på med spelar från det ena laget till det andra eller vise versa beroende på hur många vi blir. Så kan ni båda så tacka ja till båda så återkommer vi Onsdag eller Trosdag nästa vecka med vilka som spelar när.

Spelare födda 2012 och 2013 är aktuella för spel.

Det är 8 klubbar med 2 lag från varje klubb som deltar.

Info från arrangören:
Vi kommer att efterlikna spelupplägget som hockeyskoj med två grupper (se preliminärt spelschema) - vilket underlättar för alla som jobbar med spelen. Självklart är det Stockholm Hockeys seriebestämmelser som gäller med 15 min match och 90 sekunders byten.

Vi kommer att ha ett omklädningsrum per klubb och anslag om var kommer att finnas på Ishallens dörr närmast omklädningsrummen.
Caféet håller öppet för den som vill köpa sig en fika eller lättare förtäring.

Skulle det vara några frågor så tveka itne att höra av er till någon utav oss tränare.

Vi ser fram emot en kul och trevlig turnering med grabbarna!

Mvh
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
Förbund