SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

vs
Flemingsbergs IK
vsFlemingsbergs IK

  INFORMATION

Matchstart:fre 10 februari, 18:00
Plats:Hovet
Aktivitetsinfo: Djurgården - Östersund
Ingång: Entré till Hovet och Globen är Globen Gate. (Centralvakten på Arenavägen 35) där er knattematchvärd möter upp er. Viktigt att hela gruppen är samlad på nedan angiven tid. Två vuxna följer med laget och andra anhöriga ska passera på vanligt sätt genom vanliga entréer. De två vuxna som följer med laget ska ta med egna skridskor och medverka på isen.

Samling  på plats senast 18.10

Utrustning: Medtag full utrustning egna matchtröjor i två färger (hemma- och bortaställ) till samtliga spelare inklusive klubba. En ledare är domare och tar med visselpipa och puck.

Upplägg: Matchen sker i pausen mellan den första och andra perioden. Ni utser två stycken målvakter och mellan 10-18 utespelare (ni väljer antalet spelare själva beroende på hur många ni är) som ska spela mot varandra. Ni spelar på hela isen och knattematchen beräknas pågå i cirka 4-5 minuter. Efter er knattematch har en av knattespelarna möjlighet att bli intervjuade vid rinkside precis som A-lagsspelarna blir efter varje spelad period. Intervjun visas på mediakuben i arenan. Meddela namnet på den som ska bli intervjuad via mail senast 5 dagar innan. Frågorna får ni i samband med denna instruktion och intervjun pågår i cirka en minut.

Övriga spelare, förutom knatten som intervjuas, ställer upp sig på två linjer (lika många spelare på varje sida) vid spelartunneln. Tanken är att ni ska stå här och heja in spelarna på isen när de kommer tillbaka efter pausvilan, både hemma- och bortalag. Vid uppställningen medverkar de två vuxna på isen med skridskor och har hand om en sida var.

Biljetter: Vi har reserverat 23 biljetter till er som ni få gratis. Dessa biljetter erhåller laget i samband med ingång från er värd. Observera att de biljetterna ska prioriteras till spelarna och ledare. Är ni fler än 23 (spelare och ledare) behöver ni köpa till extra biljetter.

För ytterligare biljetter till vänner, familj och andra närstående använd följande länk: https://biljetter.difhockey.se/knattematch

(erbjudandet gäller endast den match som laget spelar knattematch).

Kostnaden är 200 kr/styck och biljetterna måste bokas senast 5 arbetsdagar före match.

Övrigt: Notera att det inte är tillåtet att ”jaga autografer” före match.

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
Förbund