Flemingsbergs Hockey
Visättra Sportcenter i Huddinge är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

Fotografering 19/9
2019-09-11 20:43

Glöm nu inte bort att gå till frissan och fixa till håret för på torsdag kommer fotografen.

Årsmöte
2019-09-11 20:39

Tid:  Onsdagen den 9/10  KL 18:00  Plats: Konferensrummet Visättra Sportcenter

DAGORDNING

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
3. Fastställande av föredragningslista.
4. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
5. Val av protokolljusterare och rösträknare.
6.
a – Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret
b – Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.
7. Revisorernas berättelser över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
8. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
9. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhetsåret.
10. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
11. Val av
a – föreningens kassör för en tid av Två år,
b – en ledamöter i styrelsen för en tid av två år,
c – två  ledamöter i styrelsen för en tid av ett år,
d – två suppleanter i styrelsen med fastställd turordning för en tid av ett år,
e – en revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år. I detta val får styrelsens ledamöter delta.
f – två ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en utses till ordförande.
12. Övriga frågor.

Förslag från medlem ska vara styrelsen till handa senast Två veckor före årsmötet via mail.

Förslag från medlem som har betalat medlemsavgifter och är myndig har rösträtt på möte.

Välkomna!

Sista dag att inlämna motion är 30/9 sena inlämnade motioner behandlas ej

Filip och Lisa till TV-pucken
2019-08-20 18:15

Flemingsbergs Team 04 fick med två spelare till höstens upplaga av TV-pucken.

Backen Filip Nordberg kommer att representera Stockholm Syd på killsidan och målvakten Lisa Jönsson kommer att spela för Stockholms tjejlag.

Stockholm Syd spelar sitt kvalspel på Gotland den 6-8 september och tjejerna spelar sitt kval i Västergötland den 20-22 september.

Slutspelet i TV-pucken avgörs i Leksand den 31 oktober- 4 november. Detta är första gången som turneringen spelas med både kill- och tjejlag.

Grattis säger vi till båda spelarna!

FIK 05
Säsongsstart 19/20
2019-08-10 22:52, FIK 05
Vecka 32 sker traditionsenligt Flempans uppstartscamp i Visättra och denna säsong är inget undantag. Långa dagar för samtliga lag, med mycket träning, både på is såväl som off-ice. Deltagarna i år var dock fler än vad vi tidigare varit vana med och föreningen har sannolikt också slagit rekord i antalet långväga besökare på deltagarlistorna. Vårt upptagningsområdet har sedan tidigare vuxit utanför kommungräns, länsgräns samt nationsgräns, men i år har har intresset varit större än någonsin. Vi tackar alla tränare och ledare som varit med och slitit för att göra säsongstarten så pass lyckad som vi vill tycka att den blev. Stort tack till restaurang Pickles i Visättra som med kort varsel, med god service och vällagad mat kunde möjliggöra lunchservering på löpande band åt större grupper av spelare, vilket var mycket uppskattat!

Det är duktiga, trevliga, träningsvilliga och ödmjuka spelare från allt fler länder i Europa som nu har dykt upp och förgyllt våra träningar och bidragit med både ny energi samt mycket glädje. I ishallen har vi haft både nya och återkommande deltagare från Sverige, Norge, Danmark, Island, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Slovenien och Ryssland. Dagligen har det det för spelarna, dykt upp någon ny bekantskap. Vi ser detta som ett kvitto både för vår egen verksamhet men även för svensk hockey i stort. Det som främst förenar spelarna i Flempan, oavsett bakgrund och nationstillhörighet är att vi brinner för hockey, vill satsa på sporten och att vi älskar att träna!

FIK 05 har under veckan haft Nik (Tyskland), Oliver (Tjeckien) och Filip (Slovenien) på besök. Det vi vet nu än så länge är att Filip Sitar blir kvar säsongen ut. Vi vill även välkomna våra övriga nya spelare som är Max Lulek, Adam Nordin, Martin Flood, Filip Nyberg och Ville Blom till Team 05 och hoppas att ni ska trivas!

Vi ledare både hoppas och tror att säsong 19/20 kan bli fantastisk..
Sommar, sol & lata dagar!
2019-07-28 22:31

Efter en värmebölja som mer liknar södra Europa än norra så kan vi nu börja räkna ner dagarna till att vi får kliva på vår egen hemma is igen. Vi har en spännande säsong framför oss och ishallen som varit utan is sen mars och stått helt tom sedan midsommar börjar så sakteliga kylas ner igen. Den 5:e augusti drar vi igång med vårat uppstartsläger. Efter den veckan drar våra ordinarie träningar igång med full fart och en hel del träningsmatcher.

Så krama nu ur den sista droppen sommar och glöm inte att uppdatera era hockeybackar så ses vi i ishallen.

☀️☀️☀️

//Team Flempan