Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Flemingsbergs Hockey

Hej och välkomna till Flemingsbergs IK och Visättra sportcenter som är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.


Här håller vi på med hockey och vi gör det i mångt och mycket ”the old fashion way” vilket för oss betyder att vi tränar mycket och ofta. Hur hårt vi tränar är alltid upp till individen men vi uppmuntrar alla att träna hårt varje pass. Vi tror på DRIV delaktighet, respekt, intensitet och vilja. Vår drivkraft som förening är att få alla att vilja bli bättre och att varje träningstillfälle ska ses som en möjlighet att få utvecklas som individ och spelare. Vi vill att alla utifrån sina egna förutsättningar ska vilja pusha och driva sig själv framåt hela tiden. Vi har en förhoppning att alla ska känna sig som en del av #flempanfamily och gillar man att träna hårt kommer man absolut känna sig hemma hos oss. Vi ger alla möjligheten att träna mycket och det ger förutsättningar att utvecklas. 

Om ni har några frågor om verksamheten eller söker er till vårat J18 - Alag så går det bra att kontakta oss enligt nedan:


hockeyskolan@flemingsbergsik.se

fredrik@strandfeldt.com  - Sportchef

robert.johansson74@outlook.com – tränare J18


Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen! 

STOLTA
2020-09-27 11:45
Tillsammans når man långt!
As the ONLY hockey club in Stockholms hockey district, we reach the A-finals in the District championship with ALL the teams in the club. Hard work, a lot of training and good cooperation between all teams in Flemingsberg takes us where we want to be! With the best players, we also want to play against the best! Now we are not aiming for anything else, than gold medals..

Thanks to everyone who chooses to travel far to play in Flemingsberg, be part of our journey towards new successes and at the same time be challenged to further develop as a hockey player. 

Congratulations to @fikteam05@fikteam06 and @fikteam07..
TEAM = Together Everyone Achieves More!

#FlemingsbergsIK #TEAM #DM #Afinals #U16 #FIK05 #U15 #FIK06 #U14 #FIK07 #championship #icehockey #workhard 
Hockeyskola
Säsongsstart
2020-09-15 15:43, Hockeyskola
Nu har vi dragit igång hockeyskolan för säsongen. 
Söndagar 10:00 är tiden som gäller och vi välkomnar alla nya som gamla deltagare.
Vi önskar att alla är ombytta och klara 09:55 senast och det är jättebra om man förutom skridskor, hjälm och halsskydd även har med sig en vattenflaska.

Välkomna 😊
Veckans erbjudande
2020-09-14 12:09
 
FIK 05
TV-Pucken
2020-08-26 00:01, FIK 05
I helgen spikades den trupp som ska representera Stockholm Syd i TV-pucken 2020. Flemingsberg hade många kandidater som länge var aktuella innan de föll ifrån på målsnöret. Till kvalspel i Enköping (2-4 oktober) får Flemingsberg i år skicka Loke Johansson och Olle Wilson (snålt tycker vi, då vi önskat fler).

Loke har spelat i Flemingsberg sedan hockeyskoleålder och Olle är ett mycket välkommet nytillskott (från Segeltorp 04) som kommer göra kaos med motståndarna i både U16 och J18 serien. 

Vi vill även idag passa på och gratulera Kalle Broman (Värmdö) samt Tom Wilander (Aik) som de senaste åren spelat i Flemingsbergs IK, då de också kommer representera Stockholm Syd i TV-pucken. 

Hela truppen i Stockholm Syd (och Nord) finns på denna länk.

Till de som inte kom med i årets upplaga av TV-Pucken är det bra att komma ihåg att det inte är något som avgör hur framtiden kommer att bli. Fokusera på att göra en bra säsong i U16 så finns alla möjligheter att nå ett bra hockeygymnasium (om detta är målet). Förra säsongen skickade Flemingsberg 1 spelare till TV-pucken men 10 st till hockeygymnasium runt om i landet. 
Nyheter från våra lag
FIK J18 , 01/10 16:06 
FIK A-lag, 17/09 21:20 
Hockeyskola, 15/09 15:43 
FIK 05, 26/08 00:01 
FIK 05, 24/08 23:11 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
 
Förbund