Flemingsbergs Hockey
Visättra Sportcenter i Huddinge är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK. Från Hockeyskola till A-lag representerar vi samtliga årskullar. Målsättningen är dock att Flempan ska växa och antalet utövare bli flera. Med skickliga tränare och goda träningsmöjligheter fortsätter vi att bygga upp våra lag. Kontakta gärna våra lagledare om du vill veta mer.

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

Tider för eftersäsong
2017-03-25 11:46
Tiderna för eftersäsongen kommer att vara synliga i vår gemensamma FIK kalender som vanligt men presenteras enligt eftersäsongs grupperna, vill du prenumerera på tiderna?
Gå in på respektive gruppkalender och välj prenumerera i kalendern

Kalender Grupp 1
Kalender Grupp 2
Kalender Grupp 3

Alla tider är ute innan helgen är slut då vi går in på eftersäsong redan från måndag nästa vecka (V13)
Camp FIK
Nu gör vi det igen!!!
2017-03-17 09:45, Camp FIK
Nu gör vi det igen!!!
En eftersäsong med 2-3 ispass per vecka maj ut.
Anmäl dig via vår anmälningslänk

(Schema släpps inom kort)

HockeyTvåan!
2017-03-02 21:59
Flemingsbergs IK är tillbaka i HockeyTvåan efter kvällens seger mot KTH:s ishockeyförening. Det krävdes två poäng för att gå om Järfälla i serien och lyckas med ett direktavancemang till division 2. Matchen blev en trevlig tillställning med spel mot ett mål större delen av matchen och segern tillskrivs Flempan efter klara 9-0.

Målet inför säsongen var ett avancemang och detta gick vägen efter serieseger i först HockeyTrean Östra B och sedan i Alltrean Östra. Nu laddar vi om och ser fram emot nästa säsong!
FIK A-lag
Serieledare i Alltrean Östra
2016-11-27 20:58, FIK A-lag
Säsongen 16/17 har börjat bra för A-laget med en serieseger i division 3 östra B. Nu har Flempan inlett fortsättningen i Alltrean Östra med en seger borta mot KTH:s Ishockeyföreningen med 0-7 och idag skulle seriesegrarna SKÅ IK & Bygdegård från div 3 östra A komma på besök. Denna eftermiddag/kväll skulle bli en hyperintressant värdemätare på hur årets Flempan ska klara av att vara med i toppen även i denna serie.

Både publik och spelare var med från start och de flesta väntade sig en jämn match. Flempan storspelade dock och hade i stort sett spel mot ett mål i första perioden (4-0, skott 17-3). Andra perioden fortsatte sedan som första slutade, även om Flempan bjöd in SKÅ till några fler chanser än i första (5-1, skott 15-7). Den sista perioden såg det ut som de flesta ville spela av relativt fort. Det bjöds dock på individuella konstnummer, två mål och en FIK målvakt som fick det lite svettigare (2-0, skott 11-15).

Totalt 11-1 i matchen och serieledare efter hela två omgångar. Fortsättningen känns dock väldigt rolig att följa! Kom gärna till hallen och titta. Nästa hemmamatch är den 4 dec kl 19 mot Gimo.
Fem snabba frågor till Dahling, Walle och Dala
2016-09-24 12:52