Flemingsbergs Hockey
Visättra Sportcenter i Huddinge är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.


Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen! 

Happy News!
2018-01-21 18:32

Då har vi fått klartecken att eftersäsongen kommer att vara i Visättra Sportcenter.

Det här är mycket glädjande nyheter för oss i Flempan och vi öppnar nu upp för intresseanmälan för eftersäsongen. Vi kommer ha ett liknande upplägg som tidigare år med 3 is-pass/vecka april ut och 2 is-pass/vecka maj ut och om intresse finns kanske tom till midsommar (Detta med reservation för ändringar i samband med istidsinköp.)

Anmälan är öppen för alla både intern och extern.

Intresseanmälan görs: här!


Prisfrågor kan vi inte svara på än men information kommer så fort vi vet!


Välkomna!

FIK 06
Guld i Nordic Youth Trophy
2018-01-07 19:28, FIK 06
Vinnarlaget som aldrig någonsin sett en silvermedalj..
Flemingsbergs IK team 06 spelade i helgen Nordic Youth Trophy i Värmland, Sveriges största turnering för U12! Full pott i grundspelet och plus 40 i målskillnad förde Flempan direkt till en semifinalplats i A-slutspelet där obesegrade Skövde IK stod för motståndet. I finalen mötte vi duktiga lokalkonkurrenten Tumba som i cupen förstärkt truppen ytterligare med några duktiga spelare från Tullinge för att få ihop till 15 spelare. Finalmatchen slutade med en 7-5 seger för Flemingsberg som av totalt 36 lag blev nummer ett och tog hem A-guldet. 

Mycket starkt jobbat av ett lag som alltid åker med samtliga spelare (en spelare med sent påkommet förhinder) och sedan i cupen låter samtliga spelare spela lika mycket oavsett motstånd eller resultat på tavlan. I Fik 06 levererar samtliga spelare (både framåt och bakåt) och toppen blir allt bredare för varje dag som går.. 
FIK 04
Gic:en 2018 2 plats i B -slutspel
2018-01-05 15:52, FIK 04
Efter en vecka med en massa hockeymatcher där marginalerna varit små gick laget till b-slutspel och tog där andra platsen vilket resulterade plats 8. Av 48st lag. Laget har kämpat och slitit hårt för varandra under dessa dagar trots sjukdomar. En eloge till alla spelare och ledare  som genomförde denna Cup. Sist men inte minst ett stort tack till våra hängivna. Supportrar på läktarn 

FIK 04
Nedräkning till första matchen i GIC
2018-01-02 10:29, FIK 04
Nu är det snart dags för första matchen i Gicen. Våra hängivna supportrar har gjort sig hemmastadda på läktarn
Mustaschkampen
2017-11-05 20:27
#mustaschkampen #movember

Under november månad i år kommer Flemingsbergs IK:s A-lag att uppmärksamma hälsoproblemen som drabbar män. Mustaschkampen drivs av Prostatacancerförbundet som varje år i november och december driver denna kampanj för att uppmärksamma och samla pengar till forskning kring prostatacancer - den vanligaste formen av cancer i Sverige. Movember Foundation är i sin tur en välgörenhetsorganisation som globalt och året runt arbetar med de största hälsoproblemen som drabbar män: prostatacancer, testikelcancer, psykisk ohälsa och självmord. Movember Foundation konstaterar: “Vi vet vad som fungerar för män. Vi förändrar hur forskning om mäns hälsa bedrivs och hur hälso- och sjukvården når ut till och stöder män.” Läs gärna mer om Movember Foundation och Mustaschkampen på deras respektive hemsidor: se.movember.com samt mustaschkampen.se

Spelarna i A-laget kommer t.o.m. slutet av månaden hålla en auktion där ni kan buda och försöka ropa hem deras matchtröjor, och de kommer därefter skänka hela vinsten till Movember Foundation och Mustaschkampen.

Sms:a BUD följt av namn på den aktuella spelaren och dennes tröjnummer samt ditt bud i kronor till telefonnummer 076-554 80 41 t.o.m. 30 november.

Utropspriset är 700 kr då spelarna själva startat budgivningen med denna summa på vardera tröja.

Tack för att ni vill vara med och bidra till dessa organisationer och tillsammans med oss uppmärksamma hälsoproblem som drabbar män och deras närstående. #mustaschkampen #movember

Nyheter från våra lag
FIK 06, 21/01 18:35 
FIK 07, 15/01 13:30 
FIK J18 , 14/01 23:46 
FIK 09, 14/01 21:47 
FIK 08, 14/01 21:19 
FIK J18 , 14/01 19:28 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
 
 
Förbund