Flemingsbergs Hockey
Visättra Sportcenter i Huddinge är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

FIK 05
Landslagsuppdrag för Flempanspelare
2020-02-11 10:57, FIK 05
Filip Sitar (Slovenien) och Balint Hajas (Ungern)

Den 6 - 8 februari spelades en U15 fyrnationsturnering i Slovenien mellan grannländerna Italien, Österrike, Slovenien och Ungern. För FIK-05 innebar detta att vi fick låna ut två landslagsspelare som till vardags spelar och tränar tillsammans i Visättra men som under dessa tre dagar drog på sig varsin landslagströja för att representera varsitt landslag, Slovenien och Ungern.

Slutresultat:

1 Österrike 3 2 0 0 1 6

2 Slovenien 3 1 1 0 1 5
3 Italien 3 1 0 1 1 4
4 Ungern 3 1 0 0 2 3

Statistik och tabeller:

Nu hälsar vi Filip och Balint välkomna tillbaka till den svart-gula tröjan i Flemingsberg där de får träna och spela tillsammans för att nå framtida framgångar varsitt landslag.

FIK 04
Brons i TV-pucken
2019-11-07 14:58, FIK 04
Grattis till Lisa Jönsson som tog brons i TV-pucken i helgen. Lisa, målvakt i FIK Team 04, spelade för Stockholm på tjejsidan.
Stockholm föll med uddamålet i semifinalen mot Dalarna men vann sedan bronsmatchen mot Ångermanland med 3-0.
Detta var första gången som TV-pucken spelades med både kill- och tjejlag.
East Coast Hockey på plats....
2019-10-11 13:25
Kvällens A-lags match kommer att livesändas av East Coast Hockey.
För mer info gå in på deras hemsida

Fotografering 19/9
2019-09-11 20:43

Glöm nu inte bort att gå till frissan och fixa till håret för på torsdag kommer fotografen.

Årsmöte
2019-09-11 20:39

Tid:  Onsdagen den 9/10  KL 18:00  Plats: Konferensrummet Visättra Sportcenter

DAGORDNING

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
3. Fastställande av föredragningslista.
4. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
5. Val av protokolljusterare och rösträknare.
6.
a – Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret
b – Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.
7. Revisorernas berättelser över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
8. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
9. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhetsåret.
10. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
11. Val av
a – föreningens kassör för en tid av Två år,
b – en ledamöter i styrelsen för en tid av två år,
c – två  ledamöter i styrelsen för en tid av ett år,
d – två suppleanter i styrelsen med fastställd turordning för en tid av ett år,
e – en revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år. I detta val får styrelsens ledamöter delta.
f – två ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en utses till ordförande.
12. Övriga frågor.

Förslag från medlem ska vara styrelsen till handa senast Två veckor före årsmötet via mail.

Förslag från medlem som har betalat medlemsavgifter och är myndig har rösträtt på möte.

Välkomna!

Sista dag att inlämna motion är 30/9 sena inlämnade motioner behandlas ej