Flemingsbergs Hockey
Visättra Sportcenter i Huddinge är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

FIK A-lag
Uppstartsmöte!
2020-04-30 12:32, FIK A-lag

Tisdagen den 5:e  maj har vi informationsmöte för samtliga spelare som har för avsikt att spela i Flemingsbergs IK J20/A-lag säsongen 20/21. Beroende på läget med Covid-19 kommer mötet hållas utomhus (Visättra sportcenter)om vädret tillåter. Vi välkomnar även nya spelare som har för avsikt att vara med på denna "nya" resa med Flempans äldsta lag ;-)

Ivan Čiernik (huvudtränare)

Fredrik Strandfeldt (sportchef)

FIK J18
Informationsmöte J18 säs 20/21!
2020-04-17 10:06, FIK J18
Onsdag den 6 maj har vi informationsmöte för samtliga spelare som har för avsikt att spela i Flemingsbergs IK J18 säsongen 20/21 (födda -03/04). Beroende på läget med Covid-19 kommer mötet hållas utomhus om vädret tillåter. Vi välkomnar även nya spelare som har för avsikt att vara med på denna "nya" resa med Flempan J18.

Vi har redan en stark stomme och ligger redan längre fram i planeringen än under förra säsongen vid samma tidpunkt. Nuläget är att vi spelar i J18 div1 säs 20/21 men vi vet också att vi är på reservplats nr 1 om något skulle inträffa med lagen som är i elit/som nu fick vara kvar i elit med anledning av att säsongen bröts efter 2 matcher av kvalserien. Målsättningen kommer oavsett att vara densamma. Vi bedriver en verksamhet som är elitmässig i form av mängden och kvalité på träningarna, fys som is. Allt för att ge varje individ chansen att utvecklas till sitt bästa jag och på så sätt även få starkast möjliga lag.

Vi i "ledningen" har en oerhört stark drivkraft att få fullfölja det vi tyvärr inte kunde fullfölja nu under våren. När allt stängdes hade vi otroliga 17 raka vinster. Blir självklart en morot att försöka slå detta under nästa säsong!

Vi är redan igång med försäsongsträningen vilket innebär att vi redan nu välkomnar nya spelare som är intresserade. Vi kör fys mån-tors och is lördagar.

Varmt välkomna!

Robert Johansson (huvudtränare)
Fredrik Strandfeldt (sportchef)

För spelare som växt ur J18-kostymen (födda -01/02) kommer informationsmöte hållas för J20 under samma vecka. Håll utkik på J20s kalender.
Camp FIK
Eftersäsong 19/20
2020-03-23 15:21, Camp FIK

Nu gör vi det igen!!!
En eftersäsong med 3 timmar is per vecka
Anmäl dig HÄR

Anmälan är öppen för spelare födda 2007 och yngre. Pris internt: 2400kr, externt 3400kr.

Den yngsta gruppen spelare födda 2009-2012 får ett 1,5 timmas ispass i veckan. Pris internt 1200kr, externt 1600kr

2005 och 2006, kontakta lagledare i respektive lag för mer information om pris/upplägg och anmälan.

För externa deltagare ber vi er beakta att vit följer avsiktsförklaringen och dess regelverk. Då vi tar emot externa deltagare vill vi att ni först säkerställer i nuvarande förening att det är ok att delta på vår eftersäsongsträning. Läs mer om denna; https://www.stockholmhockey.se/Forening/avsiktsforklaringen/
Uppdatering gällande Coronaviruset
2020-03-13 16:07

Idag har Stockholms Ishockeyförbund och region öst gått ut med att allt seriespel för junior, senior och ungdom ställs in. Säsongen anses därför nu vara färdig spelad. Som vi tidigare skrivit är alla cuper och träningsmatcher inställda tom 29/3. Förutom detta vidtar vi i nuläget inga mer åtgärder utan vi kommer att träna som vanligt. Vi vill återigen påpeka att det är allas eget ansvar att stanna hemma vid symptom, även vid lindriga sådana. Vi uppmanar också alla att löpande följa myndigheternas information.

FIK 05, 13/05 11:01
FIK J20, 30/04 12:36