Team 05
Visättra Sportcenter är en av Storstockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK.

Välkommen till Team 05! 
Hell week
2017-06-11 15:55
Dag fem och de sista "överlevarna"
Juni månad och förutom veckans ispass tänkte Flempan team 05 avrunda ordinarie säsong med den fantastiska traditionen, Hell week! Fem dagar, två timmar om dagen och emellanåt orlimligt hård träning. En perfekt avrundning av en lång säsong. Nu planeras sommarfys för de deltagare som är hemma och kan närvara.  

Sammanfattning av Hell week:

Tack för en fantastisk säsong!
Czech Vikings
2017-03-29 23:19
Ny dag, nya möjligheter.. Idag var det åter igen dags för match och denna gång stod Czech Vikings för motståndet. Sen kvällsmatch (20.00) och ett motstånd som vi inte vet någonting om (förutom att de brukar komma till Lions cup och sikta in sig på att plocka hem guldet). Detta var upplagt för en riktigt tuff utmaning! 

Våra spelare rivstartade dock matchen matchen och visade direkt att kvällen inte skulle tillbringas i försvarszon. Efter 11 minuter i första perioden hade Flempan ryckt ifrån till 4-0 och allt såg ut att gå vår väg! Tjeckerna gjorde sedan under en period ett bra försök att komma ikapp men nådde som längst till 5-3. Matchen slutade med Flempan seger och 7-3 på resultattavlan. Ska vi idag lyfta någon spelare lite extra, får detta bli till ALLA spelare. 

En mycket trevlig och välspelad match! 
Team USA
2017-03-28 20:49
Kvällens träningsmatch mot Team USA i Björkängshallen blev en hård prövning för Flempan team 05. Glädjande var att vi för första gången någonsin hade vi tre fulla femmor till start och en bänk med avbytate som man knappt kunde se var den slutade (10 på bänken). Samtliga tillgängliga 05:or deltog, sedan fyllde vi på med 06:or. 

Matchen var tuff och vi hade svårt att hänga med i början. Kanske bidrog en liten underskattning av motståndet till att vi fick fokusera på att försvara oss?!  Men med två målvakter som båda storspelade, kunde vi ändå länge vara kvar och sakta äta oss in i matchen. Efter slutsignalen och en rättvis 5-3 seger till Team USA får vi ändå vara mycket nöjda med kvällen! Matchen får kategoriseras till säsongens roligaste förlust! 

Vi tackar arrangören Huddinge hockey för inbjudan och ett väl genomfört arrangemang! 
Välkommen Liam!
2017-03-25 20:52
Det har egentligen gått en tid sedan Liam började i Flempan men det var idag det blev premiär på riktigt! I brist på annan sysselsättning bjöd vi med kort varsel in Boo HC for en liten träningsmatch. I kvällens 9-0 seger passade Liam på att göra ett mål och två assist (minst). 

Vi välkomnar Liam Qvarnström med familj till Flemingsbergs IK team 05. 
Lördag med Bajen..
2017-02-04 19:00
Idag var det dags igen att köra en liten specialare på dagens två timmars träningspass. I höstas bjöd vi in Värmdö hockey på en halvdags minicamp med avslutande match. Idag bjöd vi in Hammarby för att delta på vår träning. En timme träning och sedan en timme match med blandade lag, Vita mot Svarta. Det blev en jämn match som slutade med en vit seger med 5-4. Vi tackar Bajen för att ni kom hit och gjorde denna dag lite mer spännande än en vanlig lördag!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Flemingsbergs IK, 21/04 09:55 
Flemingsbergs IK, 25/03 11:46 
Flemingsbergs IK, 02/03 21:59 
Flemingsbergs IK, 24/09 12:31 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
 
 
Förbund