Team 07
Visättra Sportcenter är en av Storstockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK.

Välkommen till Team 07.
Brons och lärorik cup i Kumla!
2018-09-17 16:50

Cup i Kumla. En lång dag med både med och motgångar. Tappade i 3:e matchen mot Karlskoga trots att vi inledde med ledning. Besviket hockeygäng direkt efter matchen, men till avgörandet om bronset eller fjärdeplatsen så taggade laget till och levererade in i kaklet! Bra motstånd och lärorik helg. Vi tar med oss det vi lärt oss och 1 oavgjord, 2 vinster samt 1 förlust är i sällskapet inget dåligt resultat!

Välkommen till Team-07 Tim!
2018-09-10 11:45
Till säsongen 2018/2019 välkomnar vi Tim Tuzin

Tim anslöt sig till laget i början på säsongen och har redan en given plats i laget. Tim har spelat hockey sedan barnsben och är en riktig vitamininjektion med sin snabba skridskoåkning och härliga blick för spelet. En riktig lagspelare!

Varmt välkommen till gänget Tim!

Team-07 börjar hitta formen!
2018-09-09 19:10

Då har hockeysäsongen kommit igång med träningsmatcher och cuper. Med några tuffa träningsmatcher i ryggen så var det idag dags att åka ut till Brantbrinks ishall i Tullinge.
Matchen startar i högt tempo som håller i sig genom hela matchen. Det märks att det nu tränats och nötts på is i några veckor. Laget håller sina positioner och börjar nu även bli riktigt kreativa i sitt passningsspel. Tullinge är skickliga, snabba och rappa så det är ingen enkel match. Målen börjar trilla in i Flempans favör, men siffrorna visar inte riktigt hur bra motstånd Tullinge faktiskt var. 0-11 står det på tavlan vid slutsignal. Vi hade några skadade spelare som inte kunde vara med idag, men önskar dem snabbt tillfrisknande! Nästa helg åker vi på cup i Kumla, Little Blackbulls Cup. Där kommer vi att möta lag som BIK Karlskoga, Charlottenberg/Arvika, Kumla Hockey, Surahammars IF och Västerås Team HF.

Bra jobbat alla involverade!

Välkommen till team-07 Adrian!
2018-06-21 12:21
Till säsongen 2018/2019 välkomnar vi Adrian Holmberg

Adrian började sin hockeykarriär i MB-Hockey och har spelat där sedan knatteåren. Adrian har ett stort hockeyhjärta och kommer att bli ett starkt tillskott till laget med sin positiva attityd och kämparglädje.

Varmt välkommen till gänget Adrian!

Tack för en superb säsong!
2018-06-18 16:19

Då var årets föräldramatch avklarad. Klar vinst till ungdomarna detta år, även om det ibland var jämnt. 6-5 blev slutresultatet. Det har varit en spännande säsong med både motgånger och medgångar (mest medgångar). Laget har utvecklats och individuellt så har alla spelare i laget taget stora kliv fram den gångna säsongen. Nu har alla förhoppningsvis gått på sommarlov och vi ser fram emot att ses på uppstartscampen i vecka 32. Tack till alla kämpande spelare och en stor eloge till tränarna som tålmodigt varit på plats och kvalitetssäkrat träningarna ända in i kaklet på eftersäsongen.

Stort tack Per Qvarnström (Team-07) och Vladimir Brauer (Team-08)!