För andra året i rad åker Flempan Team-08 hem obesegrade från Djurgårdens Vårcup! Flempan åkte med allt dom hade +1 lillebrorsa i truppen.
Man är aldrig starkare än det man för dagen kan leverera och
10 spelare 1 Keeper det är det som behövs!

Match 1:
Flempan startade matchen starkt och skickade in 1-0, 2-0, 3-0 i första perioden.
Killarna skrattade och kände sig avslappnade inför andra perioden som skulle bli en enkel transportsträcka vidare i cupen.
Redan 2:23 in i andra perioden dunkar SKÅ in sitt andra mål och 3-2.
Här vaknar Flempan till för att utöka ledningen till 4-2 och 5-2.
Nu släpper Flempan trycket helt och åker runt som statister när tidernas upphämtning pågår, SKÅ kvitterar matchen 5-5 med 1:30 kvar.
Resultat 5-5.

Match:2
Djurgården hade kört över SKÅ med 6-2 och Flempan visste att denna match blir riktigt tuff, Flempan har sedan tidigare möten 1 förlust och 1 oavgjord mot DIF.
Matchen blev vad alla förväntade sig och båda lagen krigade som det vore Stanley Cup. Flempan skickar in 1-0, 2-0 i första halvleken och lyckas behålla den ledningen trots DIF gör ett mål i andra perioden.
Resultat 1-2 Flempan

Match:3
Matchen mot Strömsbro HC blev en målrik men samtidigt stökig historia.
I slutet på första perioden någon sekund efter Flempan skickat in 7-2 utsätts målgöraren för ett fult påhopp vid sargen och stök utbryter.
Hela andra halvlek är stökig och även efter matchen när det ska tackas utbryter tumult. Flempan vinner matchen stort men med skador som följd.
Resultat 9-2 Flempan

Match:4
Åker/Strängnäs blir sista och avgörande matchen för Flempan, en vinst är ett måste för att placera sig i topp och ta med sig Cupen hem.
Flempan skickar in 7-1 i första perioden. Den tidigare skadade Flempan spelaren har för ont och kan inte fullfölja matchen och bryter i periodpause.
Flempan Fortsätter spela med 8 +1 lillebrorsa.
Även denna match blir tuff och stundtals stökig, båda lagen drar på sig 6st utvisningar var vilket resulterade i mycket öppna ytor.