SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Team 06 - U16
Visättra Sportcenter är en av Storstockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK.
 
Välkommen till Team 06.
Guld Folke Filbyter Cup!
2020-10-28 15:24

Fler bilder (+11) >>

Så har vi nu landat i vår vardag efter helgens prestation. Det är alltid lite svårt att komma hem efter en lång cuphelg för både spelare, ledare och föräldrar när anspänningen legat högt under många dagar.

Vi gör det därför som vi brukar göra, vi tränar. 

Första träningen måndagskväll 20:00 - 22:00 och nästan hela laget är där, det säger en hel del om oss som lag och som individer. 

Den här gången prickade vi in vinsten och alla lag som deltog i cupen vet att det var tajta matcher. Vi får vara glada att vi ibland får stolpe in och att motståndarna ibland får stolpe ut. 

När slutsignalen går står vi ändå som segrare i en av Sveriges mest prestige fyllda turneringar på U15 nivå.  


Vi är mycket stolta över det!  


Vi tackar Linköping för en mycket väl genomförd cup som under rådande omständigheter kändes mycket säker.  

Vi vill också och igen tacka vår tränartrupp som hjälper oss att gå vidare och högre hela tiden. 

Tack Fredrik, Kristopher, Lasse, Peter Och Richard! 

Vad vore vi utan er! 

Nu kör vi resten av säsongen ända in i kaklet!  

Eftersäsong 19/20 alternativt försäsong 20/21
2020-02-26 17:12

Planeringen är klar och istider har fördelats. Vi kommer köra hårt med fys tillsammans med 3 timmar is per vecka tom mitten av juni.

Det kommer säkert också under denna tid att infinna sig ett antal internationella eller svenska klubblösa “try-outs” som siktar på att ta en plats i svensk hockey i en förening med ambitioner om att tillhöra den absoluta toppen. De internationella spelarna kan dyka upp, komma och gå enstaka veckor under denna tid (de har lite annan logistik att fundera på). 

Våra egna/svenska spelare förväntar vi oss att de prioriterar vår verksamhet före andra aktiviteter.  

Kostnaden kommer att ligga på internt 2400kr externt 3400kr.


För antagning till eftersäsongsträningen gäller följande prioritetsordning:

  1. Flempanspelare som avser delta i FIK kommande säsong och satsa hårt på sin egen utveckling så att FIK 06 ska kunna bli ett topplag i U15. 
  2. Tryouts från utlandet alternativt svenska klubblösa spelare (finns inget U15 lag alternativt flytt från annat disktrikt etc).
  3. Flempanspelare som inte avser lägga den tid som krävs för att ta en plats i kommande säsongs trupp, men ändå vill fortsätta träna fram till sommaren.
  4. “Utfyllnadsspelare”, dvs de som vill förlänga sin egna säsong då den egna verksamheten upphör.

Anmälan skickas till petra.sjoqvist@flemingsbergsik.se 


För externa deltagare ber vi er beakta att vi följer avsiktsförklaringen och dess regelverk. Då vi tar emot externa deltagare vill vi att ni först säkerställer i nuvarande förening att det är ok att delta på vår eftersäsongsträning. Läs mer om denna; https://www.stockholmhockey.se/Forening/avsiktsforklaringen/

Ghost cup 2019
2019-11-06 12:42
Nu är Ghost Cup 2019 över, här kommer en liten film om arbetet med cupen.
Ett stort tack till samtliga inblandade.
Sol & Bad och huvudtränare!
2019-07-01 22:44

Då har vi gått in i sommarmånaden juli och man kan hoppas att dagarna innehåller mycket sol, bad och återhämtning.

Vi kan nu äntligen presentera vår nya huvudtränare Fredrik Strandfeldt.

Fredrik har i flera år arbetat som tränare i Flempan och vi är väldigt glada att han vill ta på sig huvudansvaret för vårt gäng. Som tränare har en grundlig erfarenhet och har flera lags framgångar bakom sig. Han har tränat lag från U9 upp till A-lag. 

Vi strävar hela tiden efter att höja ribban och vi tror att det här är exakt det våra spelare behöver. Vi kommer fortsätta att jobba med att utveckla våra spelare både på och av is. Lasse och Peter är kvar som assisterande tränare. Richard kommer fortsätta att hålla i fysen och tillsammans kommer det här tränarteamet, med Fredrik i spetsen,  att ha ett helhetsupplägg som kommer att ge våra spelare alla möjligheter att utvecklas så mycket som dom själva vill.

Nu är det sommar och alla har fått fysprogram som gäller under sommaren. När vi sedan kliver på is under uppstartsvecka i augusti (v. 32) har vi förhoppningen att alla är utvilade och supersugna. Vi gör som vanligt och rivstartar med camp för att sedan fortsätta med träningsmatcher både lördag och söndag den veckan. Vår förhoppning är att vi sedan bara låter traktorn rulla på och tar oss an den kommande säsongen i med och motvind.


Vi hoppas nu att alla får en bra sommar och att solen fortsätter att skina på oss!


//Lagledningen :-)

För den is-ivriga...
2019-06-25 13:32
Vecka 32 blir det uppstartsläger hos oss. Vi kommer i sann Flempananda rivstarta säsongen med 3 is-pass om dagen samt olika off-ice aktiviteter. Vi kommer att maila ut schema under vecka 31 till dom som är anmälda. Priset kommer ligga på ca: 2550kr – intern / 3550kr - extern.

Anmälan görs: HÄR!

 

Vid frågor maila till

camp@flemimgsbergsik.se

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Flemingsbergs IK, 19/05 11:44 
Flemingsbergs IK, 08/05 15:31 
Flemingsbergs IK, 14/03 03-14 
Flemingsbergs IK, 29/08 09:56 
Flemingsbergs IK, 01/07 16:36 
Flemingsbergs IK, 17/03 11:35 
 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
 
Förbund