Dessa funktioner behövs i sekretariatet:
Speaker
Klockansvarig
Musik- och OVR-ansvarig
Utvisningsbås 1 (räknar även skott på mål)
Utvisningsbås 2 (räknar även skott på mål)

Hur man fördelar uppgifterna och vem som gör vad i sekretariatet bestämmer gruppen. Om du inte kommer att närvara vid en match då din grupp har sekretariatstjänst får du själv ordna med en ersättare (och säkerställa att det framförallt finns någon som kan klocka/OVR), detta oavsett om spelaren kan närvara eller ej. Det kommer att framgå i matchkallelsen vilken grupp som ansvarar för sekretariatet. Gruppen behöver vara på plats i god tid innan match. OVR-ansvarig förbereder protokoll och övriga ordnar med resterande (tar fram klocka, kylda matchpuckar m.m.).