Flemingsbergs Hockey

Välkomna till Flemingsbergs IK och Visättra sportcenter, en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste!). Här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.

Vi håller på med hockey och vi gör det i mångt och mycket ”the old fashion way”, vilket för oss betyder att vi tränar mycket och ofta. Hur hårt vi tränar är alltid upp till individen, men vi uppmuntrar alla att träna hårt varje pass. Vi tror på DRIV: delaktighet, respekt, intensitet och vilja. Vår drivkraft som förening är att få alla att vilja bli bättre och att varje träningstillfälle ska ses som en möjlighet att få utvecklas som individ och spelare. Vi vill att alla utifrån sina egna förutsättningar ska vilja pusha och driva sig själv framåt. Vi har en förhoppning att alla ska känna sig som en del av #flempanfamily och gillar man att träna hårt kommer man absolut känna sig hemma hos oss. Vi ger alla möjligheten att träna mycket och det ger förutsättningar att utvecklas.

Om ni har några frågor om verksamheten eller söker er till vårat J18, J20 eller A-lag går det bra att kontakta oss enligt nedan:

hockeyskolan@flemingsbergsik.se

fredrik@strandfeldt.com  - Sportchef

robert.johansson74@outlook.com – tränare J18

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

Årsmöte!
2024-05-06 13:21

För att deltaga på årsmötet görs anmälan till: kansli@flemingsbergsik.se

senast: 10/6.

Välkomna!

Tid:  torsdag den 13/6  KL 18:00  Plats: Konferensrummet Visättra Sportcenter

DAGORDNING

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
    2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
    3. Fastställande av föredragningslista.
    4. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
    5. Val av protokolljusterare och rösträknare.
    6.
    a – Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret
    b – Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.
    7. Revisorernas berättelser över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
    8. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
    9. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhetsåret.
    10. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
    11. Val av

A – föreningens kassör för en tid om två år
B – en ledamot i styrelsen för en tid av två år
C – en revisor jämte suppleanter för en tid av ett år. I detta val får styrelsens ledamöter inte delta
D – två ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en utses till ordförande.

1. Övriga frågor.

Förslag från medlem ska vara styrelsen till handa senast 6 dagar före årsmötet via mail.

Förslag från medlem som har betalat medlemsavgifter och är myndig har rösträtt på möte.

Välkomna!

Sista dag att inlämna motion är 2/6 sena inlämnade motioner behandlas ej

2024-02-28 14:29

Då var det dags att anmäla sig till årets härligaste tid…. Flempans eftersäsongscamp! 🔥

Klicka HÄR för att registrera dig och om du är extern född 2015 eller senare så får du maila:

kansli@flemingsbergsik.se för ytterligare information ang. pris och deltagarvillkor.

Var med och samla in till en ny slip!
2024-02-16 14:36

Vassa skridskor är en nödvändighet för att spela bra hockey! Föreningen behöver en ny slip och vi behöver din hjälp. Tillsammans med er vill vi samla in 15.000 kr som tillskott vår nya slip!

Flemingsbergs IK vill som alltid kunna erbjuda våra barn & ungdomar bästa möjliga förutsättningar att utöva sin idrott och nu kan du som eldsjäl, förälder och som har ett brinnande engagemang för våra spelare i Flempan, dela ditt engagemang med oss genom att bidra till vår insamling!

Med ett bidrag stöttar du alla barn och ungdomar i vår förening! Tillsammans är vi starka!

• Stötta insamlingen enkelt med swish eller kort, företag kan använda faktura.
  • Dela enkelt insamlingen i dina egna sociala medier för ännu mer support.
  • Följ och få uppdateringar hur insamlingen går och senaste nytt.

Tack för din support!

Klicka här för att komma till insamlingen på Target Aid!

Nu finns Flemingsbergs IK anslutna till Sponsorhuset!
2023-11-20 15:04

Nu finns Flemingsbergs IK anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Flemingsbergs IK med 50 kr!

Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Flemingsbergs IK.

Börja använda Sponsorhuset här och hämta din biobiljett:

HO HO HO här kommer Julklappstips!
2023-10-24 12:02
Sista beställningsdag söndag 5/11

Nu är det dags att börja tänka på julklapparna. 🎄

Och vad passar bättre än lite Flempanmerch 🤩

Hagsätrasport har nu ett erbjudande och om ni beställer före 5/11 så kommer alla prylar till jul.

Länk till: Hagsätrasport

FIK J18 , 10/04 14:15