Flemingsbergs Hockey

Hej och välkomna till Flemingsbergs IK och Visättra sportcenter som är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.

Här håller vi på med hockey och vi gör det i mångt och mycket ”the old fashion way” vilket för oss betyder att vi tränar mycket och ofta. Hur hårt vi tränar är alltid upp till individen men vi uppmuntrar alla att träna hårt varje pass. Vi tror på DRIV delaktighet, respekt, intensitet och vilja. Vår drivkraft som förening är att få alla att vilja bli bättre och att varje träningstillfälle ska ses som en möjlighet att få utvecklas som individ och spelare. Vi vill att alla utifrån sina egna förutsättningar ska vilja pusha och driva sig själv framåt hela tiden. Vi har en förhoppning att alla ska känna sig som en del av #flempanfamily och gillar man att träna hårt kommer man absolut känna sig hemma hos oss. Vi ger alla möjligheten att träna mycket och det ger förutsättningar att utvecklas.

Om ni har några frågor om verksamheten eller söker er till vårat J18 - Alag så går det bra att kontakta oss enligt nedan:

hockeyskolan@flemingsbergsik.se

fredrik@strandfeldt.com  - Sportchef

robert.johansson74@outlook.com – tränare J18

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

Uppstartsvecka 32
2022-05-19 11:44

För alla er som väntat och undrat hur det blir.......

Jo men självklart har vi även i år, som alla år, uppstartscamp vecka 32.

Gå in på länken nedan för anmälan:

ANMÄLAN: HÄR!

Årsmöte
2022-05-08 15:31

Tid:  Onsdagen den 15/6  KL 18:00  Plats: Konferensrummet Visättra Sportcenter

DAGORDNING

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
    2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
    3. Fastställande av föredragningslista.
    4. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
    5. Val av protokolljusterare och rösträknare.
    6.
    a – Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret
    b – Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.
    7. Revisorernas berättelser över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
    8. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
    9. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhetsåret.
    10. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
    11. Val av
    a – föreningens kassör för en tid av Två år,
    b – en ledamöter i styrelsen för en tid av två år,
    c – två  ledamöter i styrelsen för en tid av ett år,
    d – två suppleanter i styrelsen med fastställd turordning för en tid av ett år,
    e – en revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år. I detta val får styrelsens ledamöter delta.
    f – två ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en utses till ordförande.
    12. Övriga frågor.

Förslag från medlem ska vara styrelsen till handa senast Två veckor före årsmötet via mail.

Förslag från medlem som har betalat medlemsavgifter och är myndig har rösträtt på möte.

Välkomna!

Sista dag att inlämna motion är 1/6 sena inlämnade motioner behandlas ej

FIK J18
Kvalserien till J18 Regional!
2022-03-23 15:51, FIK J18

Efter 3 spännande play-off matcher mot Tumba lyckades vi vinna den 3:e och avgörande matchen efter härlig dramatik!

Kvalserien drog igång direkt på tisdagen och det var inte vilket möte som helst som inledde. Kommunderby hemma mot Huddinge. Vi blev "väckta" direkt men efter första 5 minuterna får vi ändå säga att vi är minst lika bra i nästan 2 perioder. Vid ställningen 1-1 har vi många kvalificerade målchanser vi måste trycka dit, men istället får vår motståndare utdelning och till slut blir det en förlust med 1-5. Vi laddar om för det är tätt på given i denna serie. 10 tuffa och roliga matcher skall färdigspelas inom knappt 3 veckor. Nästa möte är ånyo ett lag från J18 Regional, då Wings kommer på besök. På torsdag hemma i Visättra. Välkomna ner till hallen för spännande och rolig juniorhockey på riktigt bra nivå!

Eftersäsong
2022-03-14

Som utlovat en eftersäsong värdig Flempan veckorna 16 - 23.

Kostnaden ligger på:

Intern:  2.500kr

Extern: 3.500kr

Plats kommer att vara Björkängshallen!

Anmälan: HÄR!

Vi kommer minst att ha 2-3 timmar is i veckan i åldrarna 13 - 07. Övriga aktiviteter som fys kommer meddelas via tränare och ledare.

2021-08-29 09:56

Flemingsbergs Team 06 fick med 7 spelare till höstens upplaga av TV-pucken.

Backarna Gustav Sjöqvist, Melker Morin och Lukas Schünzel tillsammans med Forward spelarna Emil Szepesi och Joakim Engholm kommer att representera Stockholm Syd som utespelare och Målvakterna Ebba Ridderstolpe och Adam Frank kommer att stå i målburen.

Stockholm Syd spelar sitt kvalspel i Enköping 10 - 12 september och tjejerna spelar sitt kval i Mora den 17-19 september.

Slutspelet i TV-pucken avgörs i  Skövde/Mariestad den 3-7 november.

Grattis säger vi till alla spelarna! 🎉

💛🖤🤍

FIK J18 , 11/04 11:44