Flemingsbergs Hockey

Hej och välkomna till Flemingsbergs IK och Visättra sportcenter som är en av Stockholms största idrottsanläggningar (framförallt den trevligaste) och här tränar Flemingsbergs IK, från Hockeyskola till A-lag.

Här håller vi på med hockey och vi gör det i mångt och mycket ”the old fashion way” vilket för oss betyder att vi tränar mycket och ofta. Hur hårt vi tränar är alltid upp till individen men vi uppmuntrar alla att träna hårt varje pass. Vi tror på DRIV delaktighet, respekt, intensitet och vilja. Vår drivkraft som förening är att få alla att vilja bli bättre och att varje träningstillfälle ska ses som en möjlighet att få utvecklas som individ och spelare. Vi vill att alla utifrån sina egna förutsättningar ska vilja pusha och driva sig själv framåt hela tiden. Vi har en förhoppning att alla ska känna sig som en del av #flempanfamily och gillar man att träna hårt kommer man absolut känna sig hemma hos oss. Vi ger alla möjligheten att träna mycket och det ger förutsättningar att utvecklas.

Om ni har några frågor om verksamheten eller söker er till vårat J18 - Alag så går det bra att kontakta oss enligt nedan:

hockeyskolan@flemingsbergsik.se

fredrik@strandfeldt.com  - Sportchef

robert.johansson74@outlook.com – tränare J18

Följ oss gärna på Instagram (Flemingsbergs_IK), på Facebook (Flemingsbergs IK Hockey) eller ännu hellre.. Kom och besök oss i ishallen!

FIK 07 - U16
DM brons till U16
2023-01-31 14:52, FIK 07 - U16

I helgen kammade Flemingsbergs U16 gäng hem bronset i Stockholms Distriktmästerskap. Efter en tight match mot Täby som vi tyvärr förlorade, så vann vi till sist platsen om 3:e pris mot Solna. Bra kämpat, hela gänget!

TV-Pucken 2022
2022-08-21 10:08
Bakre ledet från vänster: Tim Tuzin, Sebastian Wiman Främre ledet från vänster: Arvid Johansson, Ebba Ridderstolpe.

Flemingsbergs Team 07 fick med 4 spelare till höstens upplaga av TV-pucken.

Backen Arvid Johansson kommer tillsammans med Forward spelarna Sebastian Wiman och Tim Tuzin att representera Stockholm Syd som utespelare och Målvakten Ebba Ridderstolpe kommer att vakta kassen.

Stockholm spelar sitt kvalspel på Gotland 9/9-11/9 och tjejerna 16/9-19/9.

Slutspelet i TV-pucken avgörs i Umeå den 3-6 november.

Grattis säger vi till alla spelarna! 🎉

💛🖤🤍

Uppstartsvecka 32
2022-05-19 11:44

För alla er som väntat och undrat hur det blir.......

Jo men självklart har vi även i år, som alla år, uppstartscamp vecka 32.

Gå in på länken nedan för anmälan:

ANMÄLAN: HÄR!

Årsmöte
2022-05-08 15:31

Tid:  Onsdagen den 15/6  KL 18:00  Plats: Konferensrummet Visättra Sportcenter

DAGORDNING

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
    2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
    3. Fastställande av föredragningslista.
    4. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
    5. Val av protokolljusterare och rösträknare.
    6.
    a – Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret
    b – Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.
    7. Revisorernas berättelser över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
    8. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
    9. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhetsåret.
    10. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
    11. Val av

A – föreningens ordförande för en tid om ett år
    a – föreningens kassör för en tid om två år,
    b – halva antalet ledamöter i styrelsen för en tid av två år,
    c – en ledamöter i styrelsen för en tid av ett år,
    d – två suppleanter i styrelsen med fastställd turordning för en tid av ett år,
    e – en revisor jämte suppleanter för en tid av ett år. I detta val får styrelsens ledamöter inte delta.
    f – två ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en utses till ordförande.

12. Övriga frågor.

Förslag från medlem ska vara styrelsen till handa senast Två veckor före årsmötet via mail.

Förslag från medlem som har betalat medlemsavgifter och är myndig har rösträtt på möte.

Välkomna!

Sista dag att inlämna motion är 1/6 sena inlämnade motioner behandlas ej