Välkommen till FIK J18

Vi är igång! säs 21/22! Game-week!
2021-08-23 17:16

Säsongen 21/22 är igång! Vi ser verkligen fram emot att få en riktig och hel säsong och chansen att fullfölja det vi påbörjat för över 2 säsonger sedan. Vägen tillbaka till J18 Regional (Elit)! 3:e året gillt!

Truppen är som alla säsonger (pga ålder) till många delar ny. Vi har kvar en stomme med -04:or från förra året men fyller på med ett gäng nya -05:or, både från den egna U16-truppen från förra året men även med nya tillskott som redan har kommit in i gänget på ett bra sätt!

Vi har haft 2 bra träningsveckor och ger oss denna vecka in i den 3:e och den avslutas till helgen med 2 bra träningsmatcher när vi äntligen får ge oss i kast med matchspel igen.

Vi beger oss till märsta på lördag för möte med hemmalaget Wings HC, och på söndag välkomnar vi GIK från Gävle till Visättra!

Vi ser som sagt fram emot säsongen och att vidareutveckla oss som individer och som lag. När serien drar igång i oktober ser vi också fram emot att fortsätta vårt segertåg som för tillfället står på 24 raka serievinster.

DRIV! Delaktighet - Respekt - Intensitet - Vilja

Coronasäsongen 20/21 och framtiden J18+J20 säs 21/22
2021-01-22 10:51
Senaste uppdaterade nyheten på hemsidan var den 1 oktober då vi längtade till seriestarten efter en lång försäsong. Serien kom igång och vi hann spela en gång mot alla lag innan pandemin tyvärr stängde ner vår säsong igen. 7 matcher och 7 segrar blev facit i denna serie. I och med att vi avslutade förra säsongen med 17 raka segrar i seriespel är vi nu uppe i 24 raka serievinster. Imponerande! Anledningen till detta är enkel. Vi jobbar dagligen med spelare som har ett oerhört driv att vilja utvecklas och varje dag bli lite bättre på allt de gör. Detta i kombination med hög kvantitet och kvalité på den dagliga träningen ger resultat.

Efter den dagen vår verksamhet blev kallad "icke nödvändig" har vi gnuggat på utomhus och haft en fortsatt fantastisk närvaro överlag och spelarna ger verkligen sitt yttersta för att bibehålla den fina utvecklingen. Vi har nu kunnat påbörja träning på is igen, om än på bandyisen där man aldrig vet vilket humör Kung Bore vaknat på....men fantastiskt kul att se glädjen och gemenskapen vårt gäng hade när vi som lag beträdde is igen i onsdags. Trots jobbig vind, blandat med snö/regn njöt varenda individ. Vi hoppas att även vår verksamhet för juniorer kan ses som nödvändig snart igen och att även vi får tillträde till ishallen, samt att vi kan få till någon slags matchning/träningsserie framöver under senvintern/våren.
Till dess gnuggar vi på i spåret, på utegymmet, runt fotbollsplanen samt även nu på bandyisen! Hard work pays off!

Kort info om framtiden också. Planeringen är redan igång för säsongen 21/22 och nedan är lite kort information om det sportsliga. Mer omfattande information kommer. Håll utkik på vår hemsida och vårt instagram (@fikj18) där tätare uppdateringar om vår verksamhet sker.

Sportslig målsättning: J18 Elit
Huvudtränare: Robert Johansson (5:e säsongen), Fystränare: Rickard Sjöqvist, Sportchef: Fredrik Strandfeldt

Uppstart J20:
- Nysatsning på J20 sker till säsongen 21/22.
- Drivna spelare i J18 har stora möjligheter till träning/matchning i J20-laget.

U16 - A-laget
- Flemingsberg har ett av landets starkaste U16-lag till säsongen 21/22. Detta i kombination med nysatsning på J20 samt A-laget gör att en spelare i J18 har stora utvecklingsmöjligheter under säsongen 21/22. För en driven och träningsvillig spelare i J18 finns stora möjligheter till träning/matchning i både J20 och A-laget i div 2.

Vi söker nya spelare i alla åldrar, 05-04 (J18) samt 03-02 (J20). Vill du som de flesta andra spelare hos oss, ta ditt spel till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss! Robert Johansson, tel 070 - 559 30 02 alt robert.johansson74@outlook.com

Seriepremiär på söndag!
2020-10-01 16:06
Nu är det nära!
3 dagar kvar tills vi påbörjar det vi längtat efter sedan kvalserien snöpligt bröts under mars månad.
Försäsongen blev extra lång med uppstart i april och därefter har laget genomfört mängder med fys och ispass. Vi har under aug-sep tränat bra och under den perioden har vi spelat 10 bra träningsmatcher med mestadels bra prestationer och fina resultat. Med tanke på hur denna grupp redan kommit samman ser vi med spänning fram emot fortsättningen av säsongen. Vi är riktigt förberedda!
På söndag är det som sagt seriepremiär och vi drar igång med en het match direkt då vi hälsar Segeltorp välkomna till vår hemmaborg. Kommunderby direkt och nedsläpp hemma på Visättra, söndag kl 17.00.
Följ våra resultat och serien på nedan länk.
Nu kör vi!
TEAM - Together Everyone Achieves More!
DRIV - Delaktighet, Respekt, Intensitet, Vilja
Schema camp vecka 32
2020-07-31 17:00
Måndag 3 augusti kör vi igång enligt schema! Det finns fortfarande möjlighet för utespelare J18/J20 att få en grym uppstartsvecka för endast 1500 kr. Maila i så fall anmälan till robert.johansson74@outlook.com