SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

J20 med ett starkt play-off! Satsar vidare mot Regional!
2023-03-07 16:17

Efter att ha vunnit J20 div 1 Fortsättning ställdes vi i play-off mot ett starkt Nyköping, som var så högt placerat som 4:a i J20 Regional under hösten. 

Vi stod upp mycket bra  i 2 tuffa och jämna matcher där vi förlorade den första i hemmaborgen med knappa 2-3. Match 2 i Nyköping blev ännu tightare. Vi har där ledningen med 2-0 men några olyckliga minuter gör att det står 2-2 efter full tid. Efter en "felaktig" förlängning som pågick i hela 16:07 minuter utan att något lag kunde avgöra, ringdes det i sekretariatet och domarna beordrade att straffläggning skulle avgöra. Vi drog tyvärr kortaste strået och fick se Nyköping städa av Hammarby enkelt i play-off 2 för att ta sig till kvalserien. 

Vi visade hur pass bra vi var redan nu, kraftigt underåriga jämfört med våra motståndare. Vi ser med tillförsikt fram emot nästa säsong.

Vi har redan nu en mycket stark stomme i truppen, men vi söker också nya spelare födda -04 / -05 som vill vara med på den roliga resan som fortsätter under våren då vi tränar vidare inför vad som komma skall.

 

 
Huvudsponsor
 
Sponsorer
 
Förbund