Välkommen till FIK J18

Try-Out 20/21
2020-03-19 20:16
Säsongen avslutades på ett snöpligt sätt, men vi har full förståelse och all respekt för besluten. Hälsan går alltid först! Vi tar dock sikte redan nu mot nästa säsong 20/21. Vår förhoppning är självklart att beslut kommer att fattas så att vi får spela där vi förtjänar efter denna säsong dvs J18 Elit säs 20/21. Vi har dock redan denna säsong bedrivit en verksamhet av yttersta elitklass. Många av våra spelare har gjort otroliga resor med sin utveckling och mängden träning kombinerat med intensiteten gör att våra spelare får bästa möjliga resa för att dagligen utvecklas till sitt bästa jag!

Nu försvinner våra spelare födda -02 till vårt nystartade J20-lag och vi söker därmed nya spelare födda 03/04 till vårt J18-lag. Har du det DRIV vi söker är du välkommen att höra av dig redan idag!
Vi fortsätter med träningar enligt kalendern och tveka inte att komma ner om du vill gå vidare med din hockeyresa i en miljö full av möjligheter.

För de mest drivna juniorerna finns alla möjligheter att ta chansen i vårt A-lag som spelar i div 2.
Vi söker spelare både till J18 (födda 03-04) och till J20 (födda 01-02).
Låter det intressant!? Hör av dig redan idag!
Kvalserien till Elit har startat!
2020-03-11 12:37
Igår spelades första omgången av kvalserien till elit. Serien innehåller 6 lag och de 2 första tar plats i J18 Elit Östra säsongen 20/21. Vi fick en bra start genom att hemma besegra ett av lagen från Elit, Nyköping, med 5-0. Övriga lag i serien är Segeltorp, Tyresö/Hanviken, Ekerö/Skå och Wings. Dubbelmöten dvs totalt 10 matcher per lag, skall spelas under 3 veckors tid där vi senast den 31 mars vet svaret vilka som tagit de 2 elitplatserna.

För oss handlar det om att fortsätta det vi har påbörjat i och med de 15 raka vinsterna i Allettan, och nu inledningen av kvalserien. 3 veckor av fortsatt hårt jobb, ödmjukhet och rätt fokus varje gång vi sätter ner skridskon på isen.

Allettan färdigspelad!
2020-03-04 10:49
Igår avslutades Allettan definitivt. Vi förlorar endast 1 match under ordinarie tid av de 22 omgångar som spelades. Den matchen avgör dock hela slutstriden. Vi slutar på 2:a plats med 56 av totala 66 poäng. Sollentuna är dock snäppet vassare och slutar på hela 60 av 66 p. Ett omvänt resultat i 2-3 förlusten i början av januari hade gett en annan sluttabell...små marginaler!

Vi gratulerar Sollentuna till en oerhört stark Alletta och vi hoppas på återseende i Elit nästa säsong. Vägen till Elit går nu för oss via en 10 matcher tuff och utmanande kvalserie. Klara för kvalserien är förutom vi, Tyresö/Hanviken och Wings HC. Ytterligare 3 lag kommer fram via 3 st play-off möten som avgörs i bäst av 3 matcher denna vecka.

Ekerö/Skå-Spånga
Segeltorp-Göta/Traneberg
Viggbyholm-Nyköping.

Oavsett motstånd kommer det vara 6 lag som har samma målsättning. Att hamna topp 2 i serien och ta klivet upp/behålla sin plats i elit. Det kommer bjudas på 5 mycket spännande och välspelade J18-matcher i Visättra under mars månad. Vi hoppas på stort stöd i jakten på elitplatsen och håll utkik i kalendern för tider!
Matchen mot Tumba/halva Allettan spelad
2020-02-01 16:41
Vi har nu spelat halva Allettan. 11 matcher spelade och 11 matcher kvarstår. Vår senaste match mot Tumba slutade med en storvinst i vår favör. Den matchen filmades också av studerande elever från Xenter i Tumba, som hade byggt upp en studio med kommentatorer samt intervjuer vid rinkside före, under och efter matchen. Kul att vi fick vara en del av denna sändning och vill man se detta går det att göra på nedan länk:

Vi ser nu fram emot nästa match som är imorgon söndag 2 februari då vi hälsar vår motståndare Österåker välkomna till Visättra!
Serieseger!
2019-12-01 23:15
Ikväll avslutades grundserien. Efter att endast ha vunnit 1 av de 4 första matcherna tog vi 7 raka segrar för att avsluta med en förlust ikväll då vi redan var klara seriesegrare. Nu laddar vi om för Allettan där 22 omgångar skall spelas genom dubbelmöten i 12-lagsserien. Många lag som vill vara med och kämpa om avancemang till elit säs 20/21. Vår målsättning är satt sedan länge och vi skall vara med och slåss om seriesegern vilket ger direktuppflyttning till J18 Elit Östra säs 20/21.
Det kommer att spelas 11 bra och tuffa J18-matcher hemma i Visättra. Håll utkik på kalendern och kom gärna ner till hallen och stötta vårt juniorlag till ytterligare framgångar!